Skip to main content
orange redskaber fra NOORD på Manhattan
Hudson River Park på Manhattan

Velkommen til et kæmpeprojekt på 5,5 hektar i Hudson River Park på Gansevoort-halvøen, som skal være et nyt rekreativt tilbud til New Yorks indbyggere. Området blev oprindeligt anlagt på resterne af fyld fra et landvindingsprojekt, som skulle udvide Manhattan i 1830’erne. Dette gav det velrenommerede firma James Corner Field Operations, landskabsarkitekter og by-designere med hovedsæde i New York, en fantastisk mulighed for at inkorporere både økologisk genopretning og adgang til vandet i projektet, hvilket ikke ville være muligt på en typisk mole i Hudson River Park.

Dansk design og produktion
180 standard RAL farver
I henhold til EN16630
Minimal vedligeholdelse

Grøn oase midt i storbyen

James Corner Field Operations stod for at designe projektet i tæt samarbejde med det omgivende lokalsamfund, som fik gode muligheder for at komme med ønsker og input gennem en række møder og workshops, hvilket resulterede i et design med en kombination af både aktive og passive anvendelser.                   

Området skal være en grøn oase, hvor der på den nordlige side vil blive anlagt en saltmarsk, som vil være enestående på Manhattans side af Hudson-floden. Hjemmehørende græsser og beplantninger vil udgøre et værdifuldt habitat og vil samtidig give parkens brugere et indblik i de miljømæssige fordele ved økosystemer med tidevandsområder.

På sydsiden af halvøen vil man kunne finde Manhattans første offentlige strand. Stranden vil være forsynet med en klippekyst og vil gøre det muligt for kajakroere og andre små sejlere at få adgang til floden – men den vil også indbyde til afslapning og udsigt over floden.

Nord for stranden vil der være en græsplæne og et opholdsområde samt en stor sportsplads til flere formål og omgivet af klynger af træer.

Langs halvøens vestlige side vil der være hundelufter-område, picnic-borde og liggestole.

Et af verdens mest kendte arkitekthuse valgte udendørs fitnessredskaber fra NOORD

Der vil blive anlagt haver, strandpromenader og et fitnessområde – og til netop fitnessområdet har arkitekten valgt NOORDs pulverlakerede træningsredskaber i rustbeskyttet stål, som er vejrbestandige og uden bevægelige dele, dvs. der er hverken skruer, bolte eller andet, som kan fjernes fra redskaberne og bruges til hærværk.

Som alle træningsredskaber i NOORDs Spirer-serie er de designet til at skabe et æstetisk og funktionelt træningsområde i boligområder og offentlige parker. Redskaberne er ideelle i det offentlige rum og er designet til træning med egen kropsvægt, hvilket minimerer risikoen for overbelastningsskader. De kan bruges af alle uanset køn, alder og konditionsniveau.

Udendørs motionsredskaber bruges ofte, når arkitekter som James Corner Field Operations designer offentlige parker, byrum, tagterrasser eller andre steder, hvor et bredt publikum skal have mulighed for at dyrke motion under åben himmel.

Fitnessredskaber fra NOORD skal pryde prestigeprojekt i New York

Det var med stolthed og glæde at vi afsendte forsendelsen til New York, med alle de elegante fitnessredskaber, der nu skal være en del af det store prestigeprojekt på Hudson River Park på Gansevoort-halvøen, Manhattan. Turister fra hele verden og lokale indbyggere vil få mulighed for at opleve den flotte park og derunder også de udendørs fitnessredskaber fra NOORDs Spirer-serie.

Arbejdet er i fuld gang og forventes afsluttet i løbet af 2023 – New York, here we come!

NOORDs calisthenics produkter

Elegante, enkle og farverige

Træningsredskaberne kræver et minimum af vedligeholdelse, de er nemme at montere, er certificeret i henhold til EN:16630 og takket være deres elegante og enkle udtryk falder de let ind i det omgivende landskab. Fitnessredskaberne kan leveres i 180 forskellige UV-stabile RAL-farver og til dette projekt har arkitekten valgt orange, RAL 2008, hvilket ser absolut fantastisk ud!

Se vores projekter

Udendørs træningsudstyr

Udendørs træningsudstyr​ Hos NOORD finder du alt indenfor udendørs træningsudstyr. Designet på NOORDs udendørs træningsudstyr er minimalistisk og funktionelt, så det tager sig godt ud...

Læs mere

Et prestigeprojekt i

Tagterrasser bliver i højere grad brugt som aktive uderum Tagterrasser bliver i stigende grad udnyttet til formål som afslapning, grillaftener og meget andet. Hos NOORD...

Læs mere

Udendørs træningsstativ

Udendørs træningsstativ Vi hos NOORD ønsker at være med til at forbedre den danske folkesundhed. I samarbejde med en lang række kommuner er vi med...

Læs mere
Kontakt os

Kontakt NOORD og lad os hjælpe dig i gang med dit næste projekt. Vi står til rådighed med sparring og vejledning, og vi sender produkter til hele verden. 

DanishSwedishGermanEnglish