Skip to main content
Lyddæmpende gummi til gårdrum i storbyer og ved hoteller
Gummibelægning i baggårde

I samarbejde med NOORD har en lang række beboere og hotelgæster allerede fået glæde af vores gummibelægning. Med gummibelægning i baggården undgår du støj fra affaldscontianere, og skaber et støjreducerende miljø med høj dæmpningsværdi.

Dansk design og produktion
180 standard RAL farver
I henhold til EN16630
Minimal vedligeholdelse

Undgå støj fra affaldscontainere der tømmes, ved at lægge en gummibelægning i baggården

Vi kender det formentlig alle sammen. Bedst som man ligger og hiver det sidste ud af nattesøvnen kommer skraldebilen forbi og tømmer affaldscontaineren. Lyden fra skraldecontainerne der trækkes hen over ujævne fliser eller asfalt i baggårde i storbyer er til stor gene for beboere og hotelgæster med vinduer ud til baggården.

Men problemet er ikke større, end at det kan løses!

I NOORD monterer vi gummibelægning i baggårde samt ved hoteller og vores kunder beretter om markant mindre støjniveau. Dette lille tiltag er et de fleste ville ønske de havde gjort for længe siden, når først de hører hvor stor forskel en gummibelægning gør. Den minimerer nemlig ikke blot lyden af containerne der trækkes hen over gården, den minimerer rumklangen og efterklangstiden for alle lyde, da gummibelægningen i en baggård har samme effekt som en akustikplade har i et rum. 

Støjgener fra baggårde i storbyer er et tilbagevendende problem for både beboere og hotelgæster. Det kan være meget forstyrrende at blive vækket tidligt om morgenen af larmen fra skraldespande og affaldscontainere, der trækkes hen over fliser og asfalt. 

Derudover kan grillaftner og hygge i baggården være generende for småbørnsfamilier, der har brug for ro til at få børnene til at sove tidligt. Det er ikke kun en generel irritationsfaktor, men kan også påvirke søvnkvaliteten og dermed have en negativ indvirkning på helbredet.

Derfor er det vigtigt, at hotelejere og arkitekter tager hensyn til støjen i baggårdene, når de planlægger og designer bygninger. En løsning på dette problem er at anvende en gummibelægning i baggårdene. 

Gummibelægning er en økonomisk og langtidsholdbar løsning til baggårde

Gummibelægning er en ideel løsning, da den har en høj dæmpningsværdi og derfor vil absorbere en stor del af den støj, der normalt ville blive reflekteret og forstærket af de hårde overflader som fliser og asfalt.

En anden fordel ved gummibelægning er dens holdbarhed. Det er et slidstærkt materiale, der kan modstå slid og belastning fra affaldscontainere og skraldebiler. Det kræver heller ikke vedligeholdelse, men kan med fordel renses efter behov, så farven træder frem og igen fremstår ren og pæn. En gummibelægning kan renses igen og igen og dermed fremstå pæn og ren i mange år. Eventuelle huller kan altid repareres med samme farve som den originale belægning og dermed er denne løsning økonomisk og langtidsholdbar. 

I en baggård i indre København har man valgt en lys belægning for at lysne en ellers dunkel baggård. 

Det kan virke som en lille ting at ændre belægningen i en baggård, men det kan have en stor indvirkning på livskvaliteten for både beboere og hotelgæster. Det kan også have en positiv indvirkning på ejendommens værdi og image. En mere støjsvag baggård vil gøre ejendommen mere attraktiv for potentielle kunder og vil give nuværende beboere og gæster på hoteller en bedre oplevelse.

Skal vi kigge forbi og se på din baggård, så kontakt os allerede i dag!

Find inspiration til dit kommende projekt
Multibane med sportsbelægning fra NOORD

Multibane til boldspil

En multibane har mange anvendelsesmuligheder En multibane er populær på skoler, offentlige legepladser og i parker, fordi den lægger op...

Læs mere

Kontakt os

Er du på udkig efter en professionel samarbejdspartner, så er du havnet det helt rigtige sted. Vi sætter en ære i en ekstraordinær god service. Vores team har mange års erfaring og vi står gerne til rådighed for dig, når du har brug for rådgivning eller sparring til dit projekt.

DanishSwedishGermanEnglish