Skip to main content

Frederiksberg kommune får det tredje NOORD fitness område opstillet

Frederiksberg kommune har endnu engang valgt fitnessredskaberne fra NOORD til kommunens aktive borgere. Det er nu det tredje NOORD fitness område der er opstillet i Frederiksberg kommunen. Det nye træningsområde er etableret ved det ny renoverede Grøndalen, som er lige ved Flintholm Svømmehal. Det tredje NOORD fitness område på Frederiksberg består af fire udendørs fitnessredskaber, en parkbænk og et vejledningsskilt. Vejledningsskiltet er forsynet med små illustrationer og en beskrivende tekst, der let forklare hvordan redskaberne skal benyttes.

Frederiksberg kommune opstille det tredje noord fitness område

Under Fitnessredskaberne er der udlagt helstøbt EPDM gummi som faldunderlag. Farven på faldunderlaget er et mix af brun, beige og grøn gummigranulat, som passer godt i tråd med redskabernes grønne nuancen. Hos NOORD tilbyder vi altid, at man kan få vores udendørs fitnessredskaber i den RAL farve man ønsker, så det er muligt at passe redskaberne sammen med området omkringliggende miljø.

Grøndalen blev indviet d. 09 juni hvor bl.a. v. borgmester Jørgen Glenthøj, Simon Aggesen, formand for Kultur- og Fritidsudvalget holdte tale. Grøndalen har gennemgået en omfattende renovering, hvor områdets naturlige og grønne landskab er blevet genskabt som et bølgende, rekreativt aktivitetslandskab. Den renoverede Grøndalen er udarbejdet som et LAR-projekt, og skybrudssikringen er indarbejdet i parkens græsklædte og forsænkede terræn. Ved ekstrem regn opsamles regnvandet i en mindre sø anlagt i parkens laveste punkt, hvorefter det løber videre til parkens skålformede terræn. I Grøndalens sydlige del mod Flintholm Svømmehal, er der anlagt en skatebane i varierende dybder, hvori en aktivitetsskråning med sidde- og legeelementer er indarbejdet. 

Projektet er blevet til i samarbejde med Frederiksberg Kommune og Frederiksberg Forsyning. Opland har stået for den tekniske rådgivning og tilsyn. Vi hos NOORD, er glade og stolte over, at kommunen endnu engang valgte at benytte vores udendørs fitnessredskaber.

Relaterede indlæg

DanishSwedishGermanEnglish