Skip to main content
NOORD_traeningsredskaber_AB_Akademisk-Boldklub_03
Udendørs fitness i Odense

PFA Kollegiet i Odense er et smukt byggeri, der fokuserer på at hjælpe beboerne med at mødes og skabe relationer. Kollegiet er udformet som et 8-tal, der sikrer en sammenhængende og social atmosfære.

Dansk design og produktion
180 standard RAL farver
I henhold til EN16630
Minimal vedligeholdelse

Udendørs fitness med redskaber fra NOORD er en integreret del af det flotte PFA-kollegium i Odense

Arkitekterne bag dette smukke byggeri har fokuseret på, hvordan man via arkitekturen kan hjælpe beboerne med at mødes og skabe relationer. Studier viser nemlig, at folk lærer bedre og har større sandsynlighed for at gennemføre deres studium, når de fungerer socialt.

En af ideerne bag projektet består i at nytænke det klassiske kollegium, hvor man mødes i fælleskøkkener. I PFA Kollegiet i Odense er disse fælleskøkkener understøttet af yderligere tiltag, idet kollegiet er udformet som et 8-tal, hvilket giver mulighed for at flere funktioner kan smelte sammen og sikrer, at der ikke er nogen øde områder. 

Studerende i Odense har udendørs fitnessredskaber lige uden for døren

Både indendørs og udendørs er der indrettet forskellige fællesområder, hvor man kan mødes til studieaktiviteter og fritidsinteresser.

Fx valgte arkitekterne bag projektet en række udendørs fitnessredskaber fra NOORDs Spirer-serie til et af de grønne områder mellem bygningerne. Her er det muligt at dyrke forskellige former for motion eller lave udstrækning efter løbeturen. Området råder over straight bench, pilatesbold, barrer til triceps dips, Spirer Boxe til lounges og pull up barrer i forskellige højder til øvelser som straight bar dips, pull ups og windshield wipers.

Kollegiet ligger ud til et stort offentligt grønt område, og herfra har man visuel kontakt med livet udenfor fra fællesområderne og på samme måde kan forbipasserende opleve livet inde i bygningen. 

Kollegiet er DGNB-certificeret, og der er brugt bæredygtige og robuste materialer med lang levetid og minimal miljøpåvirkning, hvilket også kendetegner hele serien af udendørs fitness maskiner fra NOORD.

 
Produkter

Se hele serien af udendørs træningsredskaber, som vi kalder ”Spirerne”. NOORDs trænings-redskaber henvender sig til såvel den øvede som uøvede sportsudøver.

I NOORD har vi udviklet redskaber til en forhindringsbane, der kan bruges som en sjov og udfordrende måde at træne på for at øge styrke, udholdenhed, balance og koordination.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis 

Se vores projekter

Kontakt os

Er du på udkig efter en professionel samarbejdspartner, så er du havnet det helt rigtige sted. Vi sætter en ære i en ekstraordinær god service. Vores team har mange års erfaring og vi står gerne til rådighed for dig, når du har brug for rådgivning eller sparring til dit projekt.

DanishSwedishGermanEnglish