Skip to main content
Udendørs fitness ved kollegie
Udendørs fitness i Odense

PFA Kollegiet i Odense er et smukt byggeri, der fokuserer på at hjælpe beboerne med at mødes og skabe relationer. Kollegiet er udformet som et 8-tal, der sikrer en sammenhængende og social atmosfære.

Dansk design og produktion
180 standard RAL farver
I henhold til EN16630
Minimal vedligeholdelse

Udendørs fitness med redskaber fra NOORD er en integreret del af det flotte PFA-kollegium i Odense

Arkitekterne bag dette smukke byggeri har fokuseret på, hvordan man via arkitekturen kan hjælpe beboerne med at mødes og skabe relationer. Studier viser nemlig, at folk lærer bedre og har større sandsynlighed for at gennemføre deres studium, når de fungerer socialt.

En af ideerne bag projektet består i at nytænke det klassiske kollegium, hvor man mødes i fælleskøkkener. I PFA Kollegiet i Odense er disse fælleskøkkener understøttet af yderligere tiltag, idet kollegiet er udformet som et 8-tal, hvilket giver mulighed for at flere funktioner kan smelte sammen og sikrer, at der ikke er nogen øde områder. 

Studerende i Odense har udendørs fitnessredskaber lige uden for døren

Både indendørs og udendørs er der indrettet forskellige fællesområder, hvor man kan mødes til studieaktiviteter og fritidsinteresser.

Fx valgte arkitekterne bag projektet en række udendørs fitnessredskaber fra NOORDs Spirer-serie til et af de grønne områder mellem bygningerne. Her er det muligt at dyrke forskellige former for motion eller lave udstrækning efter løbeturen. Området råder over straight bench, pilatesbold, barrer til triceps dips, Spirer Boxe til lounges og pull up barrer i forskellige højder til øvelser som straight bar dips, pull ups og windshield wipers.

Kollegiet ligger ud til et stort offentligt grønt område, og herfra har man visuel kontakt med livet udenfor fra fællesområderne og på samme måde kan forbipasserende opleve livet inde i bygningen. 

Kollegiet er DGNB-certificeret, og der er brugt bæredygtige og robuste materialer med lang levetid og minimal miljøpåvirkning, hvilket også kendetegner hele serien af udendørs fitnessredskaber fra NOORD.

 
Se vores projekter

Udendørs træningsudstyr

Udendørs træningsudstyr​ Hos NOORD finder du alt indenfor udendørs træningsudstyr. Designet på NOORDs udendørs træningsudstyr er minimalistisk og funktionelt, så det tager sig godt ud...

Læs mere

Et prestigeprojekt i

Tagterrasser bliver i højere grad brugt som aktive uderum Tagterrasser bliver i stigende grad udnyttet til formål som afslapning, grillaftener og meget andet. Hos NOORD...

Læs mere

Udendørs træningsstativ

Udendørs træningsstativ Vi hos NOORD ønsker at være med til at forbedre den danske folkesundhed. I samarbejde med en lang række kommuner er vi med...

Læs mere
Lad NOORD hjælpe dig i gang med jeres projekt

Med funktionelt og stilrent udendørs træningsudstyr fra NOORD kan du skabe en eminent fitnesspark, hvor der både kan trænes Calisthenics, HIIT, Crossfit og Cirkeltræning. 

Kontakt os allerede i dag og hør mere om dine muligheder for at få aktiviteten til at spire i dit område.

DanishSwedishGermanEnglish