Det spirer på Frederiksberg

Åbningen af de to nye træningspark med flotte træningsredskaber fra NOORD blev en succes

– Den grønne sti på Frederiksberg har fået to nye træningsparker fra NOORD. Områderne med de flotte træningsredskaber ligger henholdsvis ved Thorvaldsensvej og krydset mellem Roskildevej og Dalgas blvd. De to områder blev indviet af Borgmesteren i Frederiksberg, Jørgen Glenthøj den. 04 sep. 2013.

NOORD som har stået for at arrangere åbningen, uddelte goodiebags til de mange fremmødte med produkter fra b.la. kari traa, Froosh, castus, Carite Sport, m.m. 

Til åbningen havde NOORD arrangeret, at træningsinstruktør Magnus Bendtsen, kom og fortalte om at få en god start på en sundere livsstil, og hvordan man kommer godt igang med de nye træningsredskaber. Til arrangementet var der b.la. opvisning fra de dygtige drenge fra Bartendaz Danmark og Copenhagen calisthenic.

Vi vil gerne sige tak til de mange fremmødte, for en rigtig god dag.

Flotte træningsredskaber med Dansk design og produktion

Design har fra start været altafgørende for den måde vi hos NOORD tænker produkter til byrummet. Vi har derfor udviklet noget udendørs fitness udstyr i smukt design. De flotte træningsredskaber blev designet, som en udstræknings-skulptur, hvor landets friske motionister skulle kunne strække ud efter en veloverstået løbetur. Redskaberne har fra start været designet og produceret i Danmark. Udstrækningsredskabernes anvendelsesmuligheder er siden hen blevet udvidet i takt med, at der er kommet flere fitnessredskaber i sortimentet.  Man kan nu træne hele kroppen ved brug af egen kropsvægt i træningsredskaberne. Man kan benytte NOORDs motionsredskaber til flere forskellige træningsformer. Alt fra cirkeltræning, HIIT, calisthenics, gymnastik til almindelig kropsvægtstræning, i det fri.

Det udendørs fitness udstyrs design skal forestille små spirer, som er på vej op af jorden. Et symbol på den kraft som forplanter sig i kroppen når man begynder at træne i det fri. Redskabernes forskellige højder er ud over funktionaliteten et tegn på det individuelle niveau vi hver i sæt er på når vi starter på at motionere. Hvert fitnessudstyret består af to forskudte rør, som har en højdeforskel på 13cm. Denne højdeforskel er gennemsnits-højdeforskellen på mand og dame i Danmark, hvilket gør at redskaberne appellerer til den brede målgruppe. De mange forskellige højder på NOORDs træningsparker er hele grundlaget for et godt træningsområde. Alle mennesker er forskellige og vi ikke kan dele folk op i høj og lav, øvede eller begynder, smidig eller knapt så smidig. Alle disse faktorer har en betydning og gør redskabernes højde perfekte til den individuelle.

Fitness udstyr i smukt design

Træningsredskabernes flotte formgivning og enkle design gør fitnessudstyret let at placere i parker, boligforeninger, i bymidten, ved byens lokale sportshal etc. Det minimalistiske design gør at man med farveskift kan bestemme hvor meget fitnessområdet skal syne i et givent område. På den måde kan man få redskaberne til at falde flot ind i et natur område, samtidig med at de også kan skabe liv og energi i bymidten eller det urbane miljø. Læs mere om træningsredskaberne HER.

Byrummet er folkets fælleseje – et rart og inspirerende sted hvor vi mødes og deler hverdagen. Vores målsætning hos NOORD er at skabe produkter med værdi for den enkelte borger. NOORDs produkter skal inspirere og lægge op til leg og bevægelse i det offentlige rum. Vi stræber efter at udvikle produkter som man selv har lyst til at have i ens baghave eller i hjemmet.

Vi råder ofte vores kunder til at benytte faldunderlag som gummiasfalt til vores træningsparker. En af grundene hertil er, at gummibelægningen er let at formgive og på den måde kan være med til at skabe rum og miljø til en fitnesspark. Gummibelægningen har samtidig nogle funktionelle parametre i forhold til træning i det fri. Læs mere om belægninger HER.