Skip to main content
Calisthenics-traening-med-udendoers-fitnessredskaber-fra-NOORD.jpg
Calisthenics udstyr

Calisthenics udstyr med høj funktionalitet og holdbarhed, som henvender sig til en bred målgruppe, bliver oftere og oftere brugt i byggeprojekter for kommuner, på offentlige arealer, i skolegårde og hos den lokale forening.

Hos NOORD har vi mange års erfaring med design og produktion af netop calisthenics udstyr.

Dansk design og produktion
180 standard RAL farver
I henhold til EN16630
Minimal vedligeholdelse

Calisthenics udstyr

Hos NOORD designer og producerer vi funktionelt og skulpturelt udstyr, der med fordel kan bruges til træningsformen Calisthenics. Calisthenics er en populær træningsform, som er er nem at komme i gang med, da den tager udgangspunkt i brug af din egen kropsvægt. Øvelser såsom chin-ups, lunges, squats og pull-ups er klassiske Calisthenics øvelser. 

I NOORDs sortiment af Calisthenics udstyr finder du multifunktionelt udstyr, der kan bruges til både udstrækning og styrketræning. Vores serie af udstyr hedder Spirer, og er skabt med fokus på at kunne blende naturligt ind i dets omgivelser. Gå på opdagelse i vores fantastiske sortiment og lad inspirationen spire i dig. 

Calisthenics er en populær træningsform Se alle redskaber fra NOORD

Fordele ved at investere i NOORDs Calisthenics udstyr

Vores udstyr til Calisthenics er skabt med øje for funktionalitet, holdbarhed, sikkerhed samt flot design.

Funktionalitet

Al vores udstyr er multifunktionelt, da det som sagt kan bruges til både udstrækning samt styrketræning. Derudover kan vores udstyr bruges til flere forskellige slags øvelser. Du kan for eksempel bruge vores Pilatesbold til blandt andet sit-ups, balanceøvelser samt benøvelser. 

Holdbarhed

Al vores udstyr såsom Spirer Monkey Bar eller Spirer Straight Bench er beskyttet mod rust samt pulverlakeret. Pulverlakering skaber en utrolig slidstærk overflade, der er ridsefast. På den måde har du et produkt, der fremstår flot i lang tid, og som er modstandsdygtigt over for det nordiske vind og vejr.

Sikkerhed

Vores udstyr overholder alle regler indenfor DS/EN16630, hvilket betyder, at det lever op til de europæiske standarder for, samt sikkerhedskrav til, udendørs træningsudstyr. På den måde kan du trygt benytte vores udstyr.

Flot design

Det er vigtigt for os, at designe udstyr, som falder naturligt ind i dets miljø, og som passer til din smag. Derfor kan du få vores tidløse og stilrene udstyr i op til 180 forskellige standardfarver, der er UV-stabile.

Få et bud på din Calisthenics park med en 3D-visualisering

Hos NOORD går vi højt op i at skabe unikke og skræddersyede løsninger i samarbejde med vores kunder. Ønsker du derfor at få syn for sagen, så kan vi hos NOORD tilbyde dig en 3D-visualisering af din kommende calisthenics park. Det foregår på den måde, at en af vores rådgivere, på baggrund af dine krav og ønsker, fremstiller en 3D-visualisering, som I gennemgår sammen.

På den måde får du overblik over, samt indflydelse på, hvordan resultatet bliver.

Produkter

Se hele serien af udendørs træningsredskaber, som vi kalder ”Spirerne”. NOORDs trænings-redskaber henvender sig til såvel den øvede som uøvede sportsudøver.

I NOORD har vi udviklet redskaber til en forhindringsbane, der kan bruges som en sjov og udfordrende måde at træne på for at øge styrke, udholdenhed, balance og koordination.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis 

Fordele ved at udøve Calisthenics

Calisthenics er en fantastisk form for street workout, der har en lang række fordele: 

  • Træn muskler, koordination, finmotoriske færdigheder samt balance på én og samme tid.
  • Når du træner Calisthenics bruger du din krop som en enhed.
  • Med Calisthenics kan du træne hvor og hvornår, du vil. Med simpelt udstyr kan du opbygge din egen styrke kun ved brug af din kropsvægt.
  • Calisthenics er for alle uanset alder og køn.
  • Det er en sjov form for træning, som kræver tålmodighed, men som giver dig stor personlig udvikling, i takt med at du bliver bedre og stærkere.
  •  
Se vores projekter
Bellahøj svømmestadion

Bellahøj Svømmestadion

Bellahøj Friluftsbads nye gummibelægning Forbedret Svømmeoplevelse: Opgraderet Bellahøj Friluftsbad tilbyder nu en forbedret svømmeoplevelse med en ny skridsikker og permeabel...

Læs mere

Kontakt os

Er du på udkig efter en professionel samarbejdspartner, så er du havnet det helt rigtige sted. Vi sætter en ære i en ekstraordinær god service. Vores team har mange års erfaring og vi står gerne til rådighed for dig, når du har brug for rådgivning eller sparring til dit projekt.

DanishSwedishGermanEnglish