Skip to main content
Parrallelbarer-crossfit-udstyr-og-redskaber-til-offentlige-parker.jpg
Udendørs Crossfit udstyr

Crossfit udstyr med høj funktionalitet og holdbarhed, som henvender sig til en bred målgruppe, bliver oftere og oftere brugt i byggeprojekter for kommuner, på offentlige arealer, i skolegårde og hos den lokale forening.

Hos NOORD har vi mange års erfaring med design, produktion og salg af netop crossfit udstyr.

Dansk design og produktion
180 standard RAL farver
I henhold til EN16630
Minimal vedligeholdelse

Udendørs Crossfit udstyr

Hos NOORD skaber vi funktionelt og stilrent træningsudstyr til udendørs brug, som med stor gavn kan bruges til den populære og intense træningsform CrossFit. Til dyrkning af CrossFit bruger man både sin egen kropsvægt samt frie vægte såsom håndvægte, kettlebells og vægtstænger.

Med et par frivægte i hånden eller et sjippetov kan du med NOORDs udendørs CrossFit udstyr få en fantastisk CrossFit session. Vores multifunktionelle udstyr kan bruges til både styrketræningen, men også til den efterfølgende udstrækning.

Gå på opdagelse i vores serie af udendørs træningsudstyr ved navn Spirer og find inspiration til din næste fitnesspark.

Slidstærkt og funktionelt udstyr fra NOORD

Når vi designer træningsudstyr hos NOORD har vi fokus på funktionalitet, design, holdbarhed og sikkerhed.

Funktionalitet

Vores udstyr er skabt med øje for at kunne bruges til mere end blot én øvelse. Nogle af de mest populære CrossFit øvelser er for eksempel box jumps eller inclined push-ups, som man med fordel kan bruge vores Spirer BOX til at udføre forskellige sværhedsgrader af. På samme måde er al vores udstyr skabt til at kunne hjælpe dig med at få en komplet workout.

Design

Vores serie af træningsudstyr har fået sit navn Spirer, netop fordi den er designet med øje for, at den blender naturligt ind i sine omgivelser. Træningsudstyret spirer op ad jorden og bliver en harmonisk del af dets miljø. Vi laver træningsudstyr i mere end 180 forskellige farver, og der er med garanti en farve, der passer til de omgivelser, du vil have din fitnesspark i.

Holdbarhed

Al vores udstyr af stål er rustbeskyttet, som sørger for en lang levetid. Det er derudover pulverlakeret, hvilket betyder, det er ekstremt resistent over for slid samt vind og vejr. Nogle af vores produkter, såsom vores Pilatesbolde, er lavet af EPDM gummi, som er modstandsdygtigt over for svingende temperaturer og vejrforhold.

Sikkerhed

Al vores udendørs CrossFit udstyr lever op til alle regler og krav indenfor DS/EN16630, hvilket betyder, at det lever op til de europæiske standarder for udendørs træningsudstyr. På den måde kan du trygt give den gas med vores udstyr.

Få 3D-visualiseret din fitnesspark

Hvis du går og drømmer om at designe en fitnesspark med udendørs træningsudstyr, der kan bruges til alt fra Crossfit til HIIT træning eller Calisthenics, så kan vi hos NOORD skabe en 3D-visualisering af en fitnesspark ud fra dine ønsker og krav. På den måde kan du få syn for sagen og få et bedre overblik over, hvad der fungerer bedst for dig.

Vi har dygtige rådgivere, som står klar til at vejlede dig til at få den perfekte fitnesspark.

Produkter

Se hele serien af udendørs træningsredskaber, som vi kalder ”Spirerne”. NOORDs trænings-redskaber henvender sig til såvel den øvede som uøvede sportsudøver.

I NOORD har vi udviklet redskaber til en forhindringsbane, der kan bruges som en sjov og udfordrende måde at træne på for at øge styrke, udholdenhed, balance og koordination.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis 

FAQ om vores udstyr og CrossFit
Hvad er fordelene ved at dyrke Crossfit?

Crossfit er små intense workouts på 10-25 minutter, der derfor passer perfekt til dig med en travl hverdag eller dig, som gerne vil have træningen hurtigt overstået. Du kan med lethed justere de forskellige Crossfit øvelser til dit niveau, så du kan starte komfortabelt og langsomt opbygge både din kondition, fedtforbrænding og ikke mindst styrke.  Det er en allround workout, som aktiverer hele din krop og dermed giver dig en effektiv træning.

Hvem leverer vi typisk CrossFit redskaber til?

Vi leverer typisk vores træningsredskaber til CrossFit boxe og fitnesscentre, der har et udendørs område, hvor man kan træne. 

Hvor mange personer kan bruge udstyret på samme tid?

Vores forskellige produkter kan bruges til af flere personer på en gang, hvis man f.eks. vælger Spirer Monkey Bars.

Se vores projekter
Bellahøj svømmestadion

Bellahøj Svømmestadion

Bellahøj Friluftsbads nye gummibelægning Forbedret Svømmeoplevelse: Opgraderet Bellahøj Friluftsbad tilbyder nu en forbedret svømmeoplevelse med en ny skridsikker og permeabel...

Læs mere

Kontakt os

Er du på udkig efter en professionel samarbejdspartner, så er du havnet det helt rigtige sted. Vi sætter en ære i en ekstraordinær god service. Vores team har mange års erfaring og vi står gerne til rådighed for dig, når du har brug for rådgivning eller sparring til dit projekt.

DanishSwedishGermanEnglish