Skip to main content
Crossfit udstyr fra NOORD - 180 standardfarver
Udendørs Crossfit udstyr

Crossfit udstyr med høj funktionalitet og holdbarhed, som henvender sig til en bred målgruppe, bliver oftere og oftere brugt i byggeprojekter for kommuner, på offentlige arealer, i skolegårde og hos den lokale forening.

Hos NOORD har vi mange års erfaring med design, produktion og salg af netop crossfit udstyr.

Dansk design og produktion
180 standard RAL farver
I henhold til EN16630
Minimal vedligeholdelse

Udendørs Crossfit udstyr

Hos NOORD skaber vi funktionelt og stilrent udendørs træningsudstyr, som med stor gavn kan bruges til den populære og intense træningsform CrossFit. Til dyrkning af CrossFit bruger man både sin egen kropsvægt samt frie vægte såsom håndvægte, kettlebells og vægtstænger.

Med et par frivægte i hånden eller et sjippetov kan du med NOORDs udendørs CrossFit udstyr få en fantastisk CrossFit session. Vores multifunktionelle udstyr kan bruges til både styrketræningen, men også til den efterfølgende udstrækning.

Gå på opdagelse i vores serie af udendørs træningsudstyr ved navn Spirer og find inspiration til din næste fitnesspark.

Slidstærkt og funktionelt udstyr fra NOORD

Når vi designer træningsudstyr hos NOORD har vi fokus på funktionalitet, design, holdbarhed og sikkerhed.

Funktionalitet

Vores udstyr er skabt med øje for at kunne bruges til mere end blot én øvelse. Nogle af de mest populære CrossFit øvelser er for eksempel box jumps eller inclined push-ups, som man med fordel kan bruge vores Spirer BOX til at udføre forskellige sværhedsgrader af. På samme måde er al vores udstyr skabt til at kunne hjælpe dig med at få en komplet workout.

Design

Vores serie af træningsudstyr har fået sit navn Spirer, netop fordi den er designet med øje for, at den blender naturligt ind i sine omgivelser. Træningsudstyret spirer op ad jorden og bliver en harmonisk del af dets miljø. Vi laver træningsudstyr i mere end 180 forskellige farver, og der er med garanti en farve, der passer til de omgivelser, du vil have din fitnesspark i.

Holdbarhed

Al vores udstyr af stål er rustbeskyttet, som sørger for en lang levetid. Det er derudover pulverlakeret, hvilket betyder, det er ekstremt resistent over for slid samt vind og vejr. Nogle af vores produkter, såsom vores Pilatesbolde, er lavet af EPDM gummi, som er modstandsdygtigt over for svingende temperaturer og vejrforhold.

Sikkerhed

Al vores udendørs CrossFit udstyr lever op til alle regler og krav indenfor DS/EN16630, hvilket betyder, at det lever op til de europæiske standarder for udendørs træningsudstyr. På den måde kan du trygt give den gas med vores udstyr.

NOORDs crossfit produkter

Få 3D-visualiseret din fitnesspark

Hvis du går og drømmer om at designe en fitnesspark med udendørs træningsudstyr, der kan bruges til alt fra Crossfit til HIIT træning eller Calisthenics, så kan vi hos NOORD skabe en 3D-visualisering af en fitnesspark ud fra dine ønsker og krav. På den måde kan du få syn for sagen og få et bedre overblik over, hvad der fungerer bedst for dig.

Vi har dygtige rådgivere, som står klar til at vejlede dig til at få den perfekte fitnesspark.

FAQ om vores udstyr og CrossFit
Hvad er fordelene ved at dyrke Crossfit?

Crossfit er små intense workouts på 10-25 minutter, der derfor passer perfekt til dig med en travl hverdag eller dig, som gerne vil have træningen hurtigt overstået. Du kan med lethed justere de forskellige Crossfit øvelser til dit niveau, så du kan starte komfortabelt og langsomt opbygge både din kondition, fedtforbrænding og ikke mindst styrke.  Det er en allround workout, som aktiverer hele din krop og dermed giver dig en effektiv træning.

Hvem leverer vi typisk CrossFit redskaber til?

Vi leverer typisk vores træningsredskaber til CrossFit boxe og fitnesscentre, der har et udendørs område, hvor man kan træne. 

Hvor mange personer kan bruge udstyret på samme tid?

Vores forskellige produkter kan bruges til af flere personer på en gang, hvis man f.eks. vælger Spirer Monkey Bars.

Se vores projekter

Udendørs træningsudstyr

Udendørs træningsudstyr​ Hos NOORD finder du alt indenfor udendørs træningsudstyr. Designet på NOORDs udendørs træningsudstyr er minimalistisk og funktionelt, så det tager sig godt ud...

Læs mere

Et prestigeprojekt i

Tagterrasser bliver i højere grad brugt som aktive uderum Tagterrasser bliver i stigende grad udnyttet til formål som afslapning, grillaftener og meget andet. Hos NOORD...

Læs mere

Udendørs træningsstativ

Udendørs træningsstativ Vi hos NOORD ønsker at være med til at forbedre den danske folkesundhed. I samarbejde med en lang række kommuner er vi med...

Læs mere
Vi hjælper dig gerne i gang med dit nye crossfit område

Lad NOORD hjælpe dig med at finde lige præcis det udendørs træningsudstyr, der giver dig den perfekte Crossfit workout. 

DanishSwedishGermanEnglish