Skip to main content
Udenddørs fitnessredskaber fra NOORD til udstrækning og Calisthenics træning
Udendørs fitness er populært i Århus

Århus Kommune har sat fokus på udendørs fitness ved at opsætte træningsredskaber flere steder i byen. NOORD har leveret fitnessredskaber til Scandinavian Center, herunder Spirerne på tagterrassen. Redskaberne inkluderer parallelbarrer, pull-up bars og mavebænke. 

Dansk design og produktion
180 standard RAL farver
I henhold til EN16630
Minimal vedligeholdelse

Udendørs fitness i Aarhus

Der er nok af muligheder når indbyggerne i Århus vil træne udendørs fitness. Kommunen har valgt at opsætte træningsredskaber flere steder i byen og på den måde gøre det muligt for alle at dyrke sund og varieret motion i det fri, helt gratis.

NOORD har leveret fitnessredskaber til udendørs træning flere steder i byen, herunder til Scandinavian Center, hvor Spirerne pryder en tagterrasse til glæde for beboere og turister i Århus bymidte. På tagterrassen er redskaber som parallelbarrer, barrer til triceps dips, Spirer Boxe til lounges, pull up barrer i forskellige højder til øvelser som straight bar dips, pull ups og windshield wipers samt Incline Bench til forskellige maveøvelser. 

I dag huser Scandinavian Center Aarhus en lang række faciliteter som blandt andet hotel, erhverv, privathospital, fitness m.m. Centret er beliggende i hjertet af Aarhus og helt tæt på byens kulturliv med blandt andet Musikhuset, Rådhuspladsen og Godsbanen som nærmeste naboer.

Calisthenics er en populær træningsform Se alle redskaber fra NOORD

Mulighederne er mange for udendørs træning i Århus bymidte

Et andet sted i Smilets By, Århus, ligger Åbyhøj park, hvor NOORDs udendørs fitnessredskaber er tilgængelige for løbere og motionister i området. Redskaberne bruges til både udstrækning og træning med egen kropsvægt. Åby park i Århus har alt lige fra Spirer 1800 og 2300 over GHD, Spirer Parallel Bar, Spirer 110, 700, 900 og til Spirer Incline Bench til træning af mavemusklerne. Dermed er der givet et utal af muligheder for træning uanset hvilket niveau, man er på. 

Ved de udendørs træningsredskaber er der opstillet et vejledningsskilt, hvor brugerne af træningsarealet kan se nogle af de mange øvelser, man kan lave på NOORDs redskaber. Der er også en QR-kode på vejledningsskiltet, som man kan scanne med sin smartphone. QR-koden fører til seks forskellige videoer med opvarmnings- og udstrækningsøvelser samt inspiration til den daglige træning.

Denne fitnessplads ligger i den sydligste ende af Åby park og har udover fitnessredskaber en panna-bane og en basketbane.

 

I Skejbyen i Århus finder man også områder med udendørs fitness. På dette område kan man træne med de populære battle ropes – eller på dansk: kampreb – fra NOORDs spirer-serie, samt parallelbarrer, pull up barre og mange andre redskaber. 

I Skejbyen er der et hav af muligheder med skoven lige i nærheden. Sportshallen og aktivitetstorvet er det helt store omdrejningspunkt for motion og sundhed i Skejbyen. Man har ønsket at give alle mulighed for fysisk udfoldelse og at lave et område med aktiviteter for hele familien.

Man kan spille badminton i hallen, udfordre vennerne i fodbold på multibanen, styrketræne på de udendørs træningsfaciliteter fra NOORD, spille bold med familien på pannabanen eller blot gå en tur ned gennem den grønne kile, hvor sanserne bliver stimuleret på alle måder.

Vedligeholdelse af et udendørs træningsstativ fra NOORD

Der kræves ingen vedligeholdelsesaftale for montering af træningsstativer fra NOORDs ”Spirer-serie”.  Der er nemlig ingen løse dele eller tilbehør, som kræver kontinuerlig smørrelse eller efterspænding.

Træningsstativerne fra NOORD kommer i et stykke uden skruer og bolde og er overfladebehandlet med en coating, så de ikke ruster. Overfladen gør dem ekstremt vejrbestandige på trods af det omskiftelige vejr i det nordiske klima.

Redskabernes pulvermaling rengøres og vedligeholdes regelmæssigt for at bibeholde de dekorative og beskyttende egenskaber. NOORD anbefaler, at redskaberne vaskes ned minimum én gang årligt i forbindelse med et årligt eftersyn.

Afvaskning sker bedst med varmt vand tilsat et mildt rengøringsmiddel, som ikke påføres med noget hårdere end en almindelig vaskebørste. Ved svær tilsmudsning af overfladen anvendes mineralsk terpentin til at fjerne forureningen.

Hent vores komplette vedligeholdelses- og reparationsvejledning her.

Se vores projekter

Udendørs træningsudstyr

Udendørs træningsudstyr​ Hos NOORD finder du alt indenfor udendørs træningsudstyr. Designet på NOORDs udendørs træningsudstyr er minimalistisk og funktionelt, så det tager sig godt ud...

Læs mere

Et prestigeprojekt i

Tagterrasser bliver i højere grad brugt som aktive uderum Tagterrasser bliver i stigende grad udnyttet til formål som afslapning, grillaftener og meget andet. Hos NOORD...

Læs mere

Udendørs træningsstativ

Udendørs træningsstativ Vi hos NOORD ønsker at være med til at forbedre den danske folkesundhed. I samarbejde med en lang række kommuner er vi med...

Læs mere
Lad NOORD hjælpe dig i gang med jeres projekt

Med funktionelt og stilrent udendørs træningsudstyr fra NOORD kan du skabe en eminent fitnesspark, hvor der både kan trænes Calisthenics, HIIT, Crossfit og Cirkeltræning. 

Kontakt os allerede i dag og hør mere om dine muligheder for at få aktiviteten til at spire i dit område.

DanishSwedishGermanEnglish