Skip to main content

UDENDØRS TRÆNINGSOMRÅDER I DANMARK

Nu hvor de fleste indendørs fitnesscentre har lukket ned, som følge af coronavirus, har vi de seneste uger fået mange henvendelser om, hvor I kan finde NOORDs udendørs træningområder. Vores udendørs træningsområder kan findes i følgende byer: Aarhus, Esbjerg, Frederiksberg, Frederikssund, Galten, Herning, Hillerød, Hårlev, Jyllinge, Kastrup (København), Korsør, Køge, Ringsted, Roskilde, Tølløse, Taastrup, Valby (Frederiksberg), Vejle, Viborg og Åbyhøj.

Nedenfor kan du se, hvor du kan finde et udendørs træningsområde fra NOORD i nærheden af dig:


MÅ JEG LØBE EN TUR, CYKLE EN TUR ELLER BRUGE UDENDØRS FITNESSUDSTYR?

Det korte svar er – ja. Undgå at være mere end 10 mennesker samlet ad gangen og tag hensyn til hinanden. Hvis der allerede er 10 personer ved et træningsområde, er den bedste ide at komme tilbage på et andet tidspunkt. Selvom du virkelig holder af din træningsmakker og har lyst til både at kramme, kysse og give high five når blodet pumper i kroppen, så undgå kontakt mens coronavirussen plager. Når du benytter et udendørs træningsområde bør du desuden benytte vanter og for så vidt muligt undgå berøring i ansigtet.

SKAL DIN BY HAVE ET UDENDØRS TRÆNINGSOMRÅDE?

Flere har efterspurgt, hvordan de kan få et område med NOORDs udendørs træningsudstyr i deres kommune. Derfor har vi lavet alt forarbejdet og gjort det nemt for dig at indsende et ønske/ansøgning til kommunen. Download pdf’en nedenfor og send den til teknik og miljøforvaltningen i din kommune – så øger du chancen for, at du får et træningsområde nær dig.


DOWNLOAD PDF HER

GENERELLE ANBEFALINGER, VEJLEDNING OG HÅNDTERING AF CORONAVIRUS

Hos NOORD tager vi situationen omkring Coronavirus meget alvorligt og følger sagens udvikling meget tæt. Vi følger myndighedernes anbefalinger og råd og deler dem her med jer.

ALLE RÅD ER GENERELLE OG GÆLDER OGSÅ VED BRUG AF UDENDØRS FITNESSOMRÅDER

  • Vask dine hænder tit eller brug håndsprit
  • Host eller nys i dit ærme, ikke i dine hænder
  • Undgå håndtryk, kindkys og kram
  • Vær opmærksom på rengøring – medbring en håndsprit når du har planlagt at benytte udendørs fitnessredskaber
  • Hvis du er ældre eller kronisk syg så hold afstand – bed også andre om at tage hensyn, det har alle forståelse for

SUNDHEDSMYNDIGHEDERNES OFFICIELLE HJEMMESIDE

Vi opfordrer alle til at følge sundhedsmyndighedernes generelle anbefalinger. Du kan holde dig opdateret om Coronavirussen på Sundhedsmyndighedernes officielle hjemmeside lige her.


LÆS MERE HER

DanishSwedishGermanEnglish